Eftersom Niklas har problem med öronen så ...

Eftersom Niklas har problem med öronen så har jag plockat lite hår ur dem med en pincett, får se om det hjälper nåt. Han tyckte iaf att det var ganska skönt när jag höll på, samtidigt som det gjorde lite ont också. Sen har vi gjort rent hans ögon och sköljt dem som vi gör varje morgon och kväll. Han har nån infektion eller liknande, samma som Filip hade i höstas. Filip blev bättre efter en vecka ungefär, hoppas på samma resultat nu :) Filip kom in i badrummet när jag höll på med Niklas ögon. Han ville också bli ompysslad så jag låtsades skrapa en tand trots att den redan var ren och fin :p Obligatorisk frolic som belöning till de duktiga bröderna! Nu har vi precis kommit in från en snöig kvällspromenad och pojkarna mumsar på tuggben :)


Pojkarna är trötta efter en lång skogsprom...

2011-03-31_18_14 (MMS)

Pojkarna är trötta efter en lång skogspromenad med mycket spring och bus! :)


Pojkarna sover sött på soffan medan jag ba...

Pojkarna sover sött på soffan medan jag bakar. Snart kommer syrran och hälsar på, hon ville vara med ut och leka med sötnosarna :)


En timmes morgonpromenad i skogen med två ...

2011-03-30_08_32 (MMS)

En timmes morgonpromenad i skogen med två lyckliga vovvar. Niklas får ha reflexväst när han går lös så det är lätt att se honom. Eftersom jag inte tror att han hittar hem om vi tappar bort varandra så håller jag extra noga koll på honom, fast han är jätteduktig och håller sig alltid nära mig :)


Pojkarna myser på balkongen

2011-03-30_15_31 (MMS)

Pojkarna myser på balkongen


Så här duktiga var mina killar när vi andr...

2011-03-29_19_03 (MMS)

Så här duktiga var mina killar när vi andra åt mat! Vi håller även på att lära oss att sitta och vänta på 'varsågod' innan man börjar äta och innan man går in/ut genom dörren. Filip kan ju det där redan och Niklas sitter oftast snällt och väntar men förstår inte vad varsågod betyder :p Fast Filip visar honom så snart fastnar det också :) Nu är vi jättetrötta efter en lång dag med många nya intryck. Dags att sova!


Vi är på kalas hos mamma som fyller år! Ni...

2011-03-29_18_21 (MMS)

Vi är på kalas hos mamma som fyller år! Nikki var lite rädd för nya folket först, men de har gjort allt för att vinna hans förtroende och nu får alla som är försiktiga klappa honom :)


Två trötta vänner

2011-03-29_12_54 (MMS)

Två trötta vänner


Ögon och öron rengjorda! Niklas är lika du...

Ögon och öron rengjorda! Niklas är lika duktig som Filip med sånt :)


Veterinären avklarad

Nu har Filip fått sin vaccination och veterinären tyckte att han var i jättefint skick och hade fina tänder, det var roligt att höra :) I väntrummet hade jag två exemplariska vovvar, jag var så stolt! Det kom in en storpudel som satt sig nära oss, han gnällde och ville så gärna leka med mina sötnosar. Han var precis så där dryg som Filip brukar vara. Men idag så visade Niklas hur man uppför sig i ett väntrum och Filip ville inte vara sämre, så de satt fint previd varandra och tittade på storpudeln som pep och slängde sig fram och tillbaka i kopplet.

På vägen hem blev Niklas jättebusig så vi tog vägen genom skogen så dom kunde vara lösa och leka. Det var första gången Niklas var lös med mig och han var jätteduktig och lyssnade bra! Dom var verkligen busiga båda två och sprang fram och tillbaka och jagade varandra. Niklas var snabbare än Filip trots att han är lite rund om magen :P Det var så mysigt att se dom tillsammans, precis så som jag vill att det ska vara. Det är ju det som är grejen med att ha två hundar, att dom trivs tillsammans och kan leka och hitta på saker ihop.

Jag vägde Niklas igår. Han väger 11,2 kg och borde nog gå ner minst ett kilo. Filip väger runt tio så jag tror att det kan vara lagom. Nu får han lika mycket mat som Filip denna vecka, så får vi se om det händer något med vikten.


Snöig morgon! Vi har varit ut på en kortis...

Snöig morgon! Vi har varit ut på en kortis och sen käkat efterlängtad frukost alla tre :) Niklas vaknade med en glad svans idag! Jättekul! Snart ska vi ta en långpromenad till djursjukhuset där filip ska bli vaccinerad.


Vi myser i soffan. En vovve på var sida om...

2011-03-28_20_57 (MMS)

Vi myser i soffan. En vovve på var sida om mej :) Niklas börjar slappna av och vill vara med och gosa!


Trodde att jag tappat bort en hund, men se...

2011-03-28_18_45 (MMS)

Trodde att jag tappat bort en hund, men sen hittade jag honom i soffan ;)


Eftermiddagspromenad

Fick sällskap av S runt Tisken. Fint väder men blåsigt! Hundarna känner sig rätt nöjda efter en timme och 40 min ute. Nu har de ätit middag också, den var försvinnande god! :)


Balkongmys

Vi provade om vi fick plats i samma solstol alla tre och det fick vi! Filip satt närmast mej så vi kunde gosa som vi brukar. Niklas var nöjd att sitta längst ut på mitt knä och titta på utsikten från balkongen :)


Efter lunch blev det lite bus

2011-03-28_11_34 (MMS)

...


Lunchpromenad!

2011-03-28_11_23 (MMS)

Lunchpromenad!


Tillökning i familjen

Söndag den 27 mars 2011 tog jag och Filip med oss hans mormor och åkte neråt i landet för att hälsa på en fin vovve som kanske ska bli Filips lillebror! Han heter Niklas och är 3,5 år gammal. Vi träffade Niklas och hans familj i ca två timmar sen följde han med oss hem för att prov-bo i några veckor :)

RSS 2.0